2009. február 11., szerda

Üdvözlet Mindenkinek!

Tehát: Hogyan juthatott az emberiség ilyen mélységes spirituális tudatlanságba? Hogyan lehetséges, hogy a nagy semmit-tudás önhitt gőgjével felfuvalkodva, emberi fajunk az egész bolygót a teljes megsemmisülés szélére kormányozta? Hogyan lehetséges, hogy a civilizációnk a legrákosabb daganata lett galaxisunk megszámlálhatatlan életközösségének? És hogyan lehetséges az, hogy az emberiség erről SEMMIT NEM TUD ??? – mert NEM AKAR róla tudni.!

Nos, miután Atlantisz és Lemúria kölcsönösen megsemmisítette egymást, és az emiatt beinduló tektonikus lemezmozgások meg a nukleáris tél miatt ( melyet persze egyszerűen csak jégkorszaknak neveznek ), az akkori emberiségnek kb. 90%-a kipusztult, a maradék meg visszasüllyedt egy primitív kőkorszaki állapotba, vagyis KOZMIKUS EMLÉKEZETÉT TELJESEN ELVESZTETTE !

Aztán EZ A SÚLYOSAN LÉLEKKÁROSODOTT EMBERISÉG, az önfenntartási ösztöne miatt, a Bika-, a Kos- és Halak-korszakban újra különböző LÁTSZATKULTÚRÁKAT épített fel, melyek még rossz viccként sem hasonlíthatók az egykori atlantiszi és lemúriai szakrális civilizációkhoz! Az utóbbi 6000 év domináns civilizációi ugyanis nem a LELKEN alapszanak, hanem az anyagon, nem a BELSŐN, hanem a külsőn, vagyis NEM A SZERETETEN ( AZAZ A SZABADSÁG ELVÉN! ), HANEM AZ ERŐSZAKON!

Hogy a civilizációnk mennyire felszínes, azt az ember egyedfejlődésén is tanulmányozhatjuk:

1.a gyermekszületése

Minden valódi szakrális kultúra A SZÜLETÉST GYÁSZKÉNT ÉLTE MEG! Vagyis a halál legmélyebb misztériumaként, ami azt jelenti, hogy MINDEN SZÜLETÉSSEL AZ EGYETLEN SZENT TEREMTŐ, A FÉNY SZÁLL LE AZ ANYAGBA, EGYSZÜLÖTT FIÚKÉNT! A SZÜLETÉS PILLANATA A KERESZTRE FESZÍTÉS PILLANATA, MERT A VERTIKÁLIS FÉNYT CSAK A SZÜLETÉS ÁLDOZATÁVAL LEHET HORIZONTÁLISAN SZÉTÁRASZTANI!

( Folytatása következik )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése