2009. február 11., szerda

Űdvözlet minden Igazságot kereső Léleknek!

A mai emberiség a tudatlansága, a valódi önismeret hiánya miatt most már a végmásodperceit éli! Rosszabb helyzetben van mint a korábbi földtörténeti korszakokban, vagyis Atlantisz és Lemúria idején.

Azokban az időkben más volt az alapvető probléma: akkor, különösen Atlantiszban, az érzelmi élettel való visszaélések és bűnök domináltak, először az uralkodó mágus-papi kaszt részéről, majd később az egész nép részéről is.

Az a mérhetetlen HATALOMVÁGY, amely minden akkori vezető férfi solar plexus (hasi csakra)-rendszeréből feltört, halálos csapást mért az addig alapvetően NŐ-ELVŰ kultúrára.

A mérhetetlen hatalomvágyuk ösztönzésére az atlantiszi feketemágikus papi kaszt Kr.e. 13.000-ben megindította hódító háborúját a Föld leigázására. Ennek azonban csak egyetlen akadálya volt: Lemúria kontinense a Csendes-óceánban.

Lemúria spirituálisan jóval fejlettebb és jóval régebbi volt, mint Atlantisz, de mágikus fegyverek készítésében elmaradt mellette. Ennek ellenére mindkét fél készült a végső összecsapásra.

Az a terület, ahol aztán egymás ellen legtöbb NUKLEÁRIS FEGYVERT BEVETETTÉK, mai is látható: Arizona, Nevada és New Mexico sivataggá lett tájai!

Hát senkinek sem tűnt fel eddig, kedves Barátaim, hogy az ezen a tájon végtelen számban megjelenő ( és a vadnyugati filmeknek állandóan hátteret adó ) bizarr szikla- és hegyformák semmiképpen sem alakulhattak ki természetes körülmények között? Hogy csak egy rendkívül erős nukleáris robbanássorozat ( a hiroshimainak kb. az egymillószorosa )tudja csak ilyen csöpögősre olvasztani a kőzetet több tízezer négyzetkilométeres területen?

Az indiánok mindig ÉREZTÉK ezt. Azért tartották és tartják mai is szentnek ezt a tájat. Miért? Azért, mert itt tudnak TISZTÁN EMLÉKEZNI!

Az európai ember azonban már régen elvesztette a tiszta emlékezés képességét. Ő csak a rögeszmékkel tud kelni és feküdni. Csak a nagyagy asszociációs mezői által kialakított szürke, sivár teológiai vagy tudományos világképben érzi otthon magát: vagyis lelkileg teljesen halott lett!
( Folytatása következik )

1 megjegyzés: