2009. február 11., szerda

Most csak egy kérdésről szeretnék még egy kicsit részletesebben írni: az emberiség eredetéről.

Nos, bizonyára Ti is hallottátok azt a réges-régi bölcs megállapítást, miszerint minden kérdésben benne van a válasz. Meg azt is, hogy minden kérdés a kérdező személyéről tanúskodik.

Egy jól feltett kérdés ezért akár kulcs is lehet arra, hogy a kérdező személyében alapvető változásokat indítson el és felnyissa a szemét olyan dolgok iránt, amely előtt korábban vakon ment el.

Ha tehát egyszer azt kérdeznétek: "Hogyan KERÜLT az emberiség a Földre?", akkor ebben a kérdésben minden lényeges válasz benne lenne és nagyon könnyű volna Nektek - nem nekem - megválaszolni!

Ellenben ha azt kérdeznétek, hogy mikor és hogyan jött létre az emberiség a Földön, akkor a magyarázat elég hosszúra fog nyúlni és a megoldás egyenlőre RAJTATOK KÍVÜL keresendő!

Mert ahhoz, hogy VALÓBAN megértsük az emberiségünk eredetét, ismerni kellene (1.) a VALÓDI kozmológiát, (2.) a VALÓDI antropológiát és (3.) a Lélekbe bezárt transzcendens isteni tervet!

Ezekről itt a fórumon, gondolom, ezt Ti is megértitek, csak utalásszerűen lehet beszélni.

Tehát: A mi világegyetemünknek egyik alapvető jellegzetessége a dualitás - vannak olyan világegyetemek, amelyek nem duálisak, ahol még idő sincs -, ez azt jelenti, hogy minden forma-megnyilvánulásnak, erőnek, rezgésnek stb-nek megvan a maga KIEGÉSZÍTŐ PÁRJA – de nem az ellentéte!

A mi világegyetemünkben tehát, ha AZ EGÉSZ, A LÉLEK, meg akar nyilvánulni, VAGYIS MEGTAPASZTALNI AZT, AMIT MINDIG IS TUDOTT ÉS TUDNI IS FOG, részekre kell osztania magát. Először legalább két részre, aztán sok részre, aztán SZÁMTALAN részre!

Miért? Azért, mert a Lélek részei is Egészek, önálló és önalkotó tulajdonsággal vagyis KORLÁTLAN teremtő képességgel rendelkeznek! Ha ez nem így lenne, akkor csak egy halott, gépies világegyetemben élnénk, ahol a „teremtő”, a „vezér” valami technológián keresztül irányítaná a rabszolgateremtményeit.

Csakhogy a Lélek MAGA A SZERETET, ami azt jelenti, hogy MINDIG A TEREMTMÉNYEI SZABAD AKARATA ÁLTAL FEJEZI KI ÖNMAGÁT. Éppen ezért a Teremtőt és a Teremtményeit SOHASEM LEHET ELVÁLASZTANI EGYMÁSTÓL! Egymást kölcsönösen feltételezik.

A Teremtmények ezért, mivel egyben Teremtő(k) is, MINDIG TOVÁBB TEREMTENEK; azok teremtményei aztán még tovább, aztán még tovább stb...

A Teremtmény-Teremtők két legfontosabb teremtőképessége 1. A SZERETETKÉPESSÉG ÉS 2. A GONDOLKOZÁSI KÉPESSÉG.

Ha a Teremtmény-Teremtők teremtményei a mi világegyetemünk fejlődési fázisában eljutnak arra a szintre, hogy az arkangyali és angyali élethullámok életének megtapasztalása után VÁGYNAK MEGTAPASZTALNI CSAK A FIZIKAI TESTBEN MEGTAPASZTALHATÓ ÉLMÉNYEKET IS, akkor egy megfelelő naprendszer megfelelő bolygóján, A Galaktikus és Magasabb Tanácsok engedélyével, beindítják az adott bolygó TERRAFORMÁLÁSÁT, vagyis lakhatóvá tételét.

Erre azonban, kedves Barátaim, nem kell évmilliókat várni, mert ez NÉHÁNY NAP ALATT MEGTÖRTÉNIK. Mert azt, hogy belélegezhető levegő legyen, meg hogy az ásvány-, növény- és az állatvilág harmonikusan illeszkedjék a BETELEPÍTETT EMBERCSOPORT testi, lelki és tudati színvonalához, a Teremtők, a maguk magasabb képességeivel, szinte pillanatok alatt meg tudják oldani.

Ha most ezek után csak a mi Földünkre és emberiségünkre koncentrálunk, akkor megállapíthatjuk, hogy a mi bolygónk egy nagyon alacsony rezgésű fejlődési terület. Ez azt jelenti, hogy a galaxisunk többi részéhez képest a mi Földünk mintegy KARANTÉNBAN VAN ZÁRVA, mivel a földönkívüli Fénycivilizációkkal semmi KÖZVETLEN kapcsolata nem lehet!

Miért van ez így? Azért, mert a mi bolygónk GYŰJTŐHELYE A MENTÁLISAN MEGZAVARODOTT ENTITÁSOKNAK!

Említettem, hogy a MENTÁLIS VAGY GONDOLKODÁSI KÉPESSÉG az egyik legfontosabb isteni adomány, amellyel egy Teremtmény-Teremtő egyáltalán rendelkezhet – feltéve, ha SZERETETKÉPESSÉGÉVEL EGYÜTT HASZNÁLJA!

Az ősmúltban azonban az emberiségünknek azon része, amely az atlantiszi kultúrát, az ókori kultúrákat és a mi modern kultúránkat is romba döntötte – UGYANAZOKRÓL VAN SZÓ! - , valamikor egy nem-földi szupercivilizáció elitjéhez tartoztak, mégpedig a MALDEK bolygó vezetőségéhez.

A Maldek a mi Naprendszerünk egyik bolygója volt és a Mars és a Jupiter között keringett. Ez az elit fokozatosan ellenőrzése alá vonta azt a csodálatos bolygót a rajta lévő nagyon fejlett kultúrájú emberiséggel együtt. Az elit itt egy totális gondolatellenőrző-rendszert vezetett be – ugye milyen ismerős ez ? - , amely az ottani emberek fejének elülső vagy hátsó részébe beültetett chip segítségével tudott működni.

Így aztán, ha az ottani lakosoknak pl. akárcsak MENTÁLIS SZINTEN IS kritikus gondolatképet alkottak az elit népnyúzó politikájával szemben, akkor a chipáramkör automatikusan működésbe lépett és lebénította, mozdulatlanná tette a kritikus gondolatokat alkotó embert.

Később ez az elit, számtalan más szörnyű kísérletbe kezdett, pl. klónozás révén megalkotta TÖKÉLETESEN AKARATNÉLKÜLI EMBERT, vagyis az ideális rabszolgát, amelyet MÁR bechipezni sem kell!

Maldek végzete pedig az lett, hogy a tűzkristályok energiáját nukleáris rakéta formájában akarták más bolygók civilizációi ellen fordítani, de mielőtt kilőtték volna őket, az a roppant mennyiségű tűzkristály-energia saját bolygójukat pusztította el a rajta lévő emberiséggel együtt.

Emiatt a robbanás miatt alakult ki aztán kb. 30.000 évvel ezelőtt az aszteroida-övezet a Mars és a Jupiter pályája között.

Nos, a Galaktikus Tanács ezen esemény után úgy döntött, nem engedi többé, hogy ilyen tragédia még egyszer a előfordulhasson. ( Jó lehet, a szabad akarat törvényét neki is figyelembe kell venni. )

Ezért azt az elitet, amely a katasztrófát okozta + a benne vakon hívő emberiséget egy háromdimenziós, alacsony rezgésszámú bolygóra hozták, amely TELJESEN EL LETT KÜLÖNÍTVE MAGASABB DIMENZIÓJÚ TESTVÉR-CIVILIZÁCIÓKTÓL , TEHÁT AZ ELIT NEM ZAVARHATJA MEG TÖBBÉ A KOZMIKUS RENDET.

És ők mindaddig itt a Sanon ( galaktikus nyelven ezt a bolygót San-nak nevezik ), a Földön fognak tartózkodni, amíg a MENTÁLIS TEREMTŐKÉPESSÉGÜK ÚJRA ÖSSZE NEM KAPCSOLÓDIK A SZERETET KÉPESSÉGGEL!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése