2009. február 11., szerda

Üdvözlet Mindenkinek! ( Folytatás )

Nos a kozmikus fénytestvériség beavatottjai már a Kr. utáni 4. század körül szembesültek azzal, hogy a Halak-korszak eredeti eszméjéből az emberiség semmit sem fog megvalósítani. Éppen ellenkezőleg: tovább fogja növelni az intellektuális agytudatából fakadó gőgjét és önhittségét, amely a bolygónk teljes megsemmisülését fogja eredményezni.

De addig még nem volt minden veszve, amíg az EREDETI KERESZTÉNYSÉG, ha elnyomva és visszaszorítva is, de még fenntartotta magát Eurázsia ritkábban lakott területein.

Meg kell azonban mondani, hogy Krisztus után csak EGYETLEN EGY olyan birodalom volt, amely az eredeti kereszténységet tette államvallásnak : AZ AVAR BIRODALOM! ( Többiek csak kisebb fejedelemségek voltak, mint pl. az ujgur-turkesztániak. )

Az Avar Birodalom ( Kr. u. 565-800 ) puszta léte, kedves Barátaim, itt Európa közepén, minden nyugati egyházi és világi hatalmasság szemében a legnagyobb botrány volt. Mert nem értették és nem is akarták megérteni, hogy MINDEN LOGIKA ELLENÉRE, hogyan jöhetett létre egy olyan társadalom, amely NEM AZ ERŐSZAKSZERVEZETEKEN ALAPSZIK, hanem a kölcsönös egymásra utaltság figyelembe vételével alakítja ki és szabályozza az emberek életét.

Ez a gyakorlatban pl. azt jelentette, hogy NEM VOLT ADÓ! Mert ahol adó van, ott kényszer van, és ahol kényszer van, ott nyomor, igazságtalanság és szenvedés van, és ahol ezek megjelennek, ott a halál, Krisztus gyilkosai uralkodnak!

Figyeltek, kedves bibliás Barátaim? Vajon Ti el tudtok-e egy társadalmat képzelni egy másodpercre is pénz és adók nélkül? El tudtok-e képzelni egy olyan társadalmat, amely a saját eszméit NE ERŐSZAKKAL terjesztené, és anyagi fennmaradását NE RABLÁSSAL biztosítaná?

Ilyen csak egy volt az utóbbi kétezer évben : az Avar Birodalom! Itt TUDTÁK, hogy az eredeti kereszténység MAGA AZ ÉLET, amely önmagát bizonyítja. - De mit jelentett ez a gyakorlatban? Azt, hogy a szeretet BELSŐ törvénye alapján ha az embereket HAGYJÁK, HOGY ÖNMAGUK DÖNTSENEK SAJÁT SORSUK FELŐL, AKKOR ÉS CSAK IS AKKOR TUD A KÖZÖSSÉGÜK IS FEJLŐDNI ÉS GYARAPODNI!

Egy példa erre: az Avar Birodalom területén voltak katolikus közösségek is, melyeket persze sohasem üldöztek és ugyanolyan jogok illették őket, mint a manicheus közösségeket. Viszont éppen a teljesen más ideológiai alap miatt, a katolikus egyházi vezetők szervezetük fenntartása érdekében adót, tizedet vetettek ki a saját közösségükre. Mégis megdöbbenve tapasztalták, hogy hozzájuk képest a manicheus közösségek háromszor-négyszer nagyobb ADOMÁNYT gyűjtöttek össze, még hozzá TELJESEN ÖNKÉNTESEN!

Mert a nem az eredeti kereszténység szellemiségében élők nem is érthették, hogy a szeretet, az élet, A SZABADSÁG és a bizalom egymással felcserélhető fogalmak. Nem üres teológiai eszmefuttatások. Ha valaki ugyanis ÖNKÉNT ÉS ÉRDEK NÉLKÜL kinyilvánítja, hogy valamelyik közösséghez akar tartozni, akkor AZONNAL MEGVAN MINDEN, AMI ENNEK A KÖZÖSSÉGNEK AZ ANYAGI-LELKI-SZELLEMI FENNMARADÁSÁHOZ SZÜKSÉGES!

Ez volt az eredeti kereszténység második nagy misztériuma. ( Az első az eredeti tiszta Fény megjelenése a templomaikban. ) Emiatt tudott az egyiptomi és manicheista gnózis évszázadokig fennmaradni az észak-afrikai, az arab-szír és a közép-ázsiai sivatagokban. ( A Turfán-oázis még a Mongol Birodalom idején is manicheista központ volt, melyet a „barbár” mongolok is annyira tiszteltek, hogy szent területté nyilvánították, amelybe csak cipőt levéve és a földet megcsókolva lehetett belépni! - És ehhez csak annyit kellene még hozzáfűzni, hogy az eredeti kereszténység fényét MINDEN barbár nép AZONNAL felismerte és egy ösztönös tiszteletet váltott ki belőle, ha nem is tudták megérteni, hogy miről is van szó. A sötétség uralma alá került európai népek vezetői viszont RÖGTÖN TUDTÁK, hogy miről van szó, ezért azonnal ÖSZTÖNÖS GYŰLÖLETET váltott ki belőlük a gnózis.

Az Avar Birodalom itt Európa szívében ezért volt majd 250 évig a legnagyobb botránykő. Ezért volt a legfontosabb, mind az egyházi, mind a világi hatalmasságoknak, hogy ennek a birodalomnak még az emlékét is eltöröljék, mind az írott történelemből, mind a kollektív emlékezetből!

Amikor Nagy Károlynak és fiának a seregei, csellel és árulással, vagyis lefizetéssel ( 791-799 közötti avar háborúban Nagy Károlyék katonailag képtelenek meghódítani az avargyűrűket ) 799-800-ban beveszik a 15 legfontosabb avar városgyűrűt, és lakosságát lemészárolják, kincseiket elrabolják, rögtön Róma és a mainzi érsekség irányításával megindult a történelem átírása, a történelemhamisítás.

De nem az a történelemhamisítás, amit egy német Herbert Illig terjeszt 1991 óta, mármint hogy történelmünket 614-től 911-ig valami fiktív, nem létező eseményekkel egészítették ki. - Nem!

Az ilyen elméleteket csak olyanok terjesztenek, akik öntudatosan vagy öntudatlanul részt vállalnak az Avar Birodalom történetének eltüntetésében, mivel az eredeti kereszténységnek az emléke még nyomokban sem maradhat fenn.

És itt egy kényes kérdéshez jutottunk, ahhoz ugyanis, hogy megkérdezzük : Mit művelnek immár több mint negyed század óta a „nemzeti” elkötelezett, nem-fővonalas őstörténeti kutatók Magyarországon? Vajon ez idő alatt volt-e annyi elszántságuk és bátorságuk, hogy VALÓBAN LELEPLEZZÉK A VALÓDI TÖRTÉNELEMHAMISÍTÓKAT és hogy a hun-magyar történetet a maga teljes fényében mutassák meg nekünk? Nem, kedves Barátaink, ez teljesen lehetetlen tőlük elvárni, mert az a JUDEO-KERESZTÉNY ALAP, amivel rendelkeznek, ELEVE meggátolja, hogy tisztán lássanak.

De ez a tudathasadásos állapot figyelhető meg ezer év óta az EGÉSZ magyar „nemzeti értelmiségnél” is ! Csodálkoznak, hogy a magyar népet az európai „kultúrnemzetek” ugyanolyan megvetéssel kezelik, mint korábban. Csodálkoznak, hogy a magyart a mai napig is, ahol lehet, irtják. Csodálkoznak, hogy ők, „nemzetiek” ezer év óta szolgaian mindig ELÉBE MENNEK a nyugati elvárásoknak, mégse kapnak érte soha köszönetet, sőt még jobban pusztítják őket! Miért?

AZÉRT, MERT A MAGYAR NÉP LELKI ALKATA, AMELYET A SUMÉR CSILLAGVALLÁS ( A SÁMÁNIZMUS !!!) ÉS A MANICHEISTA KERESZTÉNYSÉG ALAKÍTOTT KI, ÖSSZEEGYEZHETETLEN A JUDEO-KERESZTÉNYSÉGGEL, vagyis mindazzal, ami NEM magyar!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése