2009. február 11., szerda

Üdv Mindenkinek!

Tehát: A zsarnok és féltékeny istenek, akik Atlantisz és Lemúria pusztulása után irányítják az emberiséget, csak olyan látszatkultúrát engedélyeztek, amely ABSZOLÚT NINCS HARMÓNIÁBAN A KOZMOSSZAL!

Azonban a kozmoszt, és éppúgy a Naprendszert és a Földet is, kedves Barátaim, SUGÁRTÖRVÉNYEK irányítják! Az állatövi asztrális kozmosz tizenkét idealizációs ereje tölti fel minden pillanatban a Napunkat, a Földünket de éppúgy A LELKI VAGY ASZTRÁLIS TESTÜNKET IS energiával.

A születés pillanatában tehát a lelki vagy asztrális testünk olyan rezgési képletet fog mutatni, ahogy az állatövi makro- ÉS mikrokozmosz éppen áll! Ez a helyzet az újszülött szempontjából azért kulcsfontosságú, mert a KÖLDÖKZSINOR ELVÁGÁSA PILLANATÁBAN A GYERMEK LEVÁLIK AZ ANYA ASZTRÁLIS TESTÉRŐL ÉS ÖNÁLLÓ ASZTRÁLIS ÉLETET KEZD ÉLNI, MELYNEK ALAPHANGJÁT EGÉSZ ÉLETÉRE AZ ASZTRÁLIS ELKÜLÖNÜLÉS TÉR-IDŐ PILLANATA HATÁROZZA MEG!

A névadás a régi lelki kultúrákban természetesen ezt tudatosította.

Azonban azt is jól tudták, hogy az asztrális kozmosz NEM VÉGZETSZERŰ SORSOKAT ÉS ESEMÉNYEKET ÍR ELŐ, hanem éppen ellenkezőleg: ÖNISMERETHEZ SEGÍT, kedves Barátaim, ÖNISMERETHEZ SEGÍT!

Önismeret nélkül ugyanis teljes képtelenség, hogy az ember felnőtt, önálló, önalkotó lény legyen! Teljes képtelenség, hogy a sorserők alapvető ismerete nélkül ÖNÁLLÓ ÉS TELJESEN SZABAD DÖNTÉS HOZZON A SZEMÉLYES VAGY A VILÁG SORSÁT BEFOLYÁSOLÓ KÉRDÉSEKBEN!

3. a gyermeknevelés

Miután az újszülött leválik az anya asztrális testéről, a baba önálló ÉRZELMI ÉLETET kezd élni. Az ezután kezdődő 7 éves periódusban azonban a gyermek ÉTERTESTE még az anyához van kapcsolva, vagyis a gyermek életenergiáinak egy részét még mindig az anyától kapja.( De az apától is kap, ha szeretetteljes a viszony. )

A gyermekek TESTÉNEK ez sokszoros szülőfüggősége aztán a mi spirituálisan súlyosan retardált emberiségünkben azt tévképzetet alakította ki az utóbbi 13.000 évben, hogy A GYERMEKET A SZÜLŐKNEK KELL NEVELNIE!

Nem, kedves Barátaim, A NAGYSZÜLŐKNEK KELL NEVELNIE!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése