2009. február 11., szerda

1. Ez egy tipikus fénykontakta szöveg, amelyet egy felemelkedett mester vagy egy arkangyal adhatott át a közvetítőn keresztül. És úgy néz ki, hogy most már Magyarországon is beindult az Új Spiritualitás eszméinek a kontakták révén való terjesztése.
Nagyon fontos azonban, hogy megértsük: a fénymesterek csak alternatív múltat-jelent-jövőt tudnak mutatni, mert EZ a tér-időnek a VALÓDI természete! Lezárt múlt-jelen-jövő ugyanis nem létezik, csak a materialista-vallásos ember szürke agytudatában, amely ösztönösen egydimenziós dogmává, "story"-vá akarja merevíteni a multidimenziós valóságot.
Ezért ha pl. egy fénylény azt mondja, hogy majd márciusban ez és ez lesz, akkor Ő VALÓSÁGÁBAN ez már megtörtént vagy éppen most történik. De a TE VALÓSÁGODBAN CSAK ALTERNATÍV JÖVŐ, amely be is fog következni, ha tudod, hogy MÁR BEKÖVETKEZETT!!! - Remélem, világos? - Mert ha úgy teszel, hogy nem tudod ( pl. idegesen várod az eljövendő messiást ), akkor NEM FOG BEKÖVETKEZNI!

2. A Naprendszerünk VALÓDI szerkezete a materialista természettudományunk számára nagyrészt még ismeretlen ( ahogy a Földünk VALÓDI belső szerkezete is ), épp ezért a hagyományos asztrológia 7-es, majd a távcsöves megfigyelésekkel 10-sé bővült rendszere távolról sem írja le még azt a kozmikus táncot, amit a 12 ! bolygó lejt a Nap körül!
Van ugyanis 3 Plútón túli bolygó, a Nibiru, az Uni és a Cae, melyeket még nem fedeztek fel - pontosabban 1983-ban az IRAS, a világűrbe telepített infravörös távcső felfedezte a Nibirut, de ennek a felfedezésnek is, jó szokás szerint, az USA-elit letiltotta a közzétételét.
És vajon miért? Mert a Nibiru pályaelemeiből könnyen ki lehet számítani, hogy ez a Földnél 1,3-szor nagyobb bolygó - mit ad Isten! - 2012. december 21-én metszi 30 fokkal az ekliptikát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése