2009. február 11., szerda

Minden Igazságkeresőnek!

Nem akarok senkit meggyőzni, hogy helyesen gondolkozik vagy téved, mert ehhez MÁR KÉSŐ! A bolygónk az utolsó végmásodperceit éli - ezzel kezdtem ezt a topicot - és EZ AZ ALAPHANGJA minden írásomnak! Ezért fogalmazok olykor nagyon keményen is. Mert a VALÓDI SZERETET TÖRVÉNYE ezt követeli meg!

Igen, valódi szeretet azt követi meg, hogy mindig és minden helyzetben kimondjuk az Igazságot! Akkor is, ha tudjuk, hogy emiatt egzisztenciálisan AZONNAL ki fognak készíteni, akkor is, ha mindenki megvető gúnnyal fog rád ujjal mutogatni ( saját családod is ), akkor is, ha mindenki elfordul tőled, és évtizedeken át csak a saját nem létező íróasztalfiókodnak tudsz írni, úgy, hogy azt sem tudod, hogy holnap mit fogsz enni!

Igen, csak ebből az egzisztenciális mélynyomorból láthat tisztán az ember, láthatja azt, hogy az utóbbi 50 évben az emberek MINDEN EGYES MEGKERESETT FORINTJA MÖGÖTT KULTIKUS HAZAÁRULÁS VAN, LEGMOCSKOSABB SZOLGALELKŰSÉG, ELVTELEN NIHILIZMUS; HOGY MINDEN EGYES MEGSZERZETT ISKOLAI VÉGZETTSÉG MÖGÖTT A FÉREGLÉT ÖSZTÖNE ÁLL, HOGY MINÉL MÉLYEBBEN TÚRJA A FEJÉT A TUDATLANSÁG ÉS HAZUGSÁG FEKÁLIÁJÁBA, MERT MÁS LÉTET NEM ISMER - MERT MÁST NEM AKAR ISMERNI!

Mert mindig a saját léted VALÓS helyzete árul el a legtöbbet rólad, nem a fecsegés! Akinek ugyanis még van ideje NEM AZ EGYETLEN VALÓS kérdésekkel foglalkozni, akkor, amikor a Földünk és az emberiség a kipusztulás előtt áll, az MIND A SÖTÉTSÉG ÜGYNÖKE, akkor is, ha aláírt, akkor is, ha nem; akkor is, ha öntudatosan csinálja, akkor is, ha nem!

Mert a létállapotból következik a tudatnak a megnyilvánulása is. Ezért teljesen lehetetlen pl., hogy egy gazdag ember kimondja az igazságot. De tovább megyek: ma már teljesen lehetetlen annak is kimondani az igazságot, aki EGYETLEN MÁSODPERCRE IS KOMPROMISSZUMOT KÖT EZZEL A SÁTÁNI VILÁGRENDDEL - vagyis gyakorlatilag SENKINEK!

Mert aki nem úgy kel fel reggel az ágyából, hogy az Igazságnak ( Életnek, Szeretetnek ) MA kell megnyilvánulnia, mert holnap már KÉSŐ LESZ, az ÁRULÁST KÖVETEL EL ÉS AZ EMBERISÉG MÉRHETETLEN SZENVEDÉSÉT MÉG EGY NAPPAL KITOLJA!

Mert hát az ego pillanatok alatt bele szeret merülni a társadalmi élet langyosszarába, ha úgy érzi, hogy van egy kis jövedelme, van egy kis kéglije, meg hát ő a nagy diplomás értelmiségi, akinek persze külön anyagi-erkölcsi juttatások is járnak.

És minél intellektuálisabb, annál több figyelmet követel magának. Akkor aztán jönnek az elméletek gyártása, a fikciók végtelen sora, mindenkinek a saját véröröksége szerint: a materialista mindent egydimenzióssá akar leszűkíteni, végső ok nélkül; az idealista a végső ok mellett kardoskodik, ugyanolyan egydimenziós módon; a történelmi vallásos az intézménye és a dogmarendszere védelmében gyártja a spekulációkat - minden ennek ellentmondó napi tapasztalat ellenére; a szektás vallásos az emberi ész kritikai aspektusát akarja minden áron kiiktatni, hogy rajongását választott istene iránt a végtelenségig fokozza - nem sikerül neki; az ezoterikus meg akarja teremteni a pokolban a mennyországot - saját magának; A nacionalista ősi iratokról fújja le port, melyeket úgy csűr-csavar, hogy a haza bölcse-image megbízható egzisztenciát teremtsen neki; a naiv internacionalista meg előbb-utóbb fenn fog akadni valami zöld-mozgalom hálóján, nem is sejtve, hogy a környezetvédő mozgalmakat is a titkosszolgálatokon keresztül a multik pénzelik, stb... stb...

Tehát mindenki be van osztva, le van rendezve, mindenki a saját típusa szerint és...A SÖTÉTSÉG SZOLGÁLATÁBAN!

Mert hát ez a Herbert Illig-elmélet is úgy kellet a sötétség urainak, mint egy falat kenyér: - Ugyan ki beszél itt világválságról? Hol vagyunk még ettől! Hiszen valójában csak 1708-at írunk, nem 2008-at! Miért ugrálsz hát, kis komám?

1 megjegyzés:

  1. Szervusz kedves Tamas!

    Sok mindenben egyet ertek veled, a lelek-tannal kapcsolatban foleg, es ahogy leirod azt, hogy mi volt/van/lesz a lelkunkel. Azonban van valami, amire fel szeretnem hivni a figyelmedet: eszre vettem, hogy amikor a Fold-rol beszelsz, mindig ugy beszelsz rola, mintha az utolso perceit elne. Ezzel kapcsolatban csak annyit szeretnek mondani, hogy ez is egy lehetseges verzio, mint ahogy az is, hogy belepunk az 5. dimenzioba, a Foldel egyutt, ahol tobbe mar nem lesz se media, se rossz indulat, se ego, csak szeretet. Ehhez persze ido kell, hogy az emberek es a Fold alkalmazkodjon ehhez, de szeretnem ha ezt is ertelmezned: minden az agyunkon, a lelkunkon, a felfogasunkon mulik, es ha azt gondljuk, hogy a Fold tovabb fog elni, egy boldog vilagban, benne boldog lenyekkel, akkor ugy is lesz. Azoban ha a tobbseg azt a gondolat format kozvetiti ki a vilagegyetembe, hogy a Fold meg fog halni, utolso perceit eli, akkor ugy lesz. Persze, ez egy utolso percei a Foldnek, egy utolso korszaknak, de utana meg lesz es ami lesz az sokkal jobb lesz. Gondolj erre! ...

    VálaszTörlés