2009. február 11., szerda

1. Valóban Herbert Illig írta a "Kitalált középkor című könyvet. Amelynek fő tétele, hogy 614-911 között az európai történelemben fiktív eseményeket toldottak be, pl. az egész Avar-korszakot és a Nagy Károly-birodalmat is. - Amiért ezt a témát felvetettem, annak az az oka, hogy Magyarországon rögtön el kezdték terjeszteni ezt az őrültséget, főleg Pap Gábor révén. - Pap Gábor három évtizednyi tevékenysége meg külön tanulmányt érdemelne. Itt most elég legyen annyi, hogy 1981-től megkapta ( ahogy Molnár V. is ) Aczél Györgytől a három T-betű középső T-jét, vagyis dumálhat, amennyit akar, csak azt politikailag korrekt módon tegye: legyen feszültséglevezető ( mint ahogy később Csurka a politikában )! Nos, Pap Gábor már a nyolcvanas évek elején úgy jelent meg bizonyos egyetemista-értelmiségi körökben, mint egy földre szállt fél/egész -isten. Abszolút tekintélynek számított és számít ma is magyar őstörténeti kérdésekben. A Benedek nagyapós dizájn és a kétségtelenül nagy műveltség megtette a magáét: olyannyira, hogy a kilencvenes évek közepére Pap Gábor és minden nagyobb egyetemen jelen lévő bandája minden más őstörténeti irányvonalat száműzött, követve az kakadémikus történetírás haladó hagyományait.
Pap Gábor egyik legnagyobb árulása pedig éppen a H. Illig elméletének a magyarországi terjesztése volt. Hiszen ezzel P.G. is csatlakozott Avar történelmet letagadók sorához. Mert az elfogult judeo-álkeresztény szemléletmódja nem is képesítheti másra. Inkább hisz az ellenség nyelvén, az ellenség által írt középkori krónikáknak, mint a hun-magyar beavatottak nagyon világosan fogalmazott leírásainak.

2 A Nazca-vonalak azoknak a földönkivüliekNEK készültek, akik az ábrákon megjelölt csillagképekben laktak.

3. Stonehenge Földünk kilenc fő csakrapontjának az egyikén fekszik. Atlantisziak építették, és a csillagerőkre való ráhangolódást szolgálta, szolgálja.

4. A Húsvét-szigeti szobrok a késő-Lemúr civilizáció egyik utolsó megmaradt emléke. Óriás földönkívüleket ábrázolnak. Olyanokat, akik Lemúriában gyakran jöttek a Földre és tanították az akkori emberiséget. Ezek a földönkívüliek valójában "csak" kb. három méter magasak voltak és a Pleiádokról származtak.( A hosszú fül sok magasan fejlett földönkívüli fajnál anatómiai sajátosság. )

5. A negatív földönkívüli fajok legtöbbje nem az evolúció emlős szakaszában kezdett értelmes agytudatot kapni, hanem a HÜLLŐ-szakaszban. Vagyis ezek a negatív lények kikerülték az emlős-emberszabású fázist, megmaradtak hidegvérűeknek ÉS EZÉRT nem is élhetik át AZ IGAZI SZERETET érzését sem. Ellenben nagyon fejlett észtudattal rendelkeznek, sokkal fejlettebbel, mint a mai emberiség, mivel az ész kifejlődése náluk millió évekkel korábban kezdődött. Az átlag 200 I.Q.-jukkal senki sem tud versenyezni velük. Rögtön megjelennek, ahol az adott bolygó társadalma letér a szeret és a bölcsesség ösvényéről, és átveszik A HÁTTÉRBEN a bolygó irányítását. A mai földi elit az ő bábjaik - ahogy az emberiség az elit bábja.

6. Valóban 2012. december 21/22-én ér véget a Maja naptár. Utána véget ér a háromdimenziós írott történelem AZOKNAK, akik belsőleg magasabb életre vágynak. Ekkor a FELEMELKEDŐ csoportnak az az élmény fog megismétlődni, mint a történeti maják egy ÉRETT csoportjának, akik Kr. u. 843-ban a Yucatán-félszigeti városaikat elhagyva, csillaghajókon visszatértek a Maya hármas-csillagrendszer fényvárosaiba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése