2009. február 11., szerda

Ahogy közeledik a dimenzióváltás ALTERNATÍV időpontja, annál inkább van lehetőségünk belepillantani az eljövendő új életbe is!

De először azt kellene tisztázni, hogy miért alternatív a jövő? Azért, mert a földi ember egyre inkább ÚJRA FELFEDEZI ÖNMAGÁBAN AZT KORLÁTLAN TEREMTŐ KÉPESSÉGET, amellyel mindig is rendelkezett! És ezzel a képességével KORLÁTLANUL TUDJA ALAKÍTANI A MÚLTAT, A JELENT ÉS A JÖVŐT!

Nincs ugyanis az "istenek" által előre megírt jövőforgatókönyv! Nincs az "egydimenziós" jelen szürkeségében vergődő viccfigura, a maga "kőkemény" realitásaival! Nincs lezárt múlt sem! - Talán ezt lehet a legnehezebben megérteni a mai embernek.

Tehát, kedves Barátaim! 13.000 év után újra nyíltan ki lehet mondani azt a mágikus igét, hogy AZ EMBER MINDIG IS ÖNÁLLÓ, ÖNALKOTÓ TELJES LÉNY VOLT,VAN ÉS LESZ, ISTENEKKEL EGYENLŐ, HATALMÁT SENKI ÉS SEMMI SEM KORLÁTOZHATJA, MERT MINDENÜTT JELENVALÓ, MINDENT ISMERŐ ÉS MINDENT ÁTHATÓ: Ő MAGA A TEREMTŐ - SENKI MÁS!

Értik, kedves Barátaim, hogy mivel ajándékozta meg az egész emberiséget a Vízöntő ?! Értik már, hogy ehhez a felismeréshez és az ez által nyerhető tudáshoz képest a "dicső" materialista és vallásos civilizációnk minden több ezeréves értéke a semmivé törpül? Értik már, hogy az utóbbi 13.000 év csak egy rossz álom volt, amelynek a valósághoz semmi, de semmi köze sem volt?!

Nos, a dimenzióváltás ( amely egyébként a világegyetemünkben megszokott jelenség )egyeseknél MÁR MEGTÖRTÉNT, másoknál MOST TÖRTÉNIK, az emberiség többi érett részénél valószínűleg 2012-13 körül fog bekövetkezni! Bár ezt az emberiség nem-érett nagyobbik része NEM FOGJA ÉSZREVENNI! Ő marad a szokásos háromdimenziós rögeszme-világában, a maga háromdimenziós érzékszerveivel kialakított művészetével, tudományával és vallásával.

Maradjunk azonban most az érett résznél! Hogy számukra milyen lesz az átmenet, azt az EGYÉNI HITÜK DÖNTI EL! Legtöbben úgy tudják ezt a felemelkedést elképzelni belsőleg, mint valami utazást, amelyhez persze járművek is kellenek.

Így az érett rész legtöbbje azt fogja tapasztalni, hogy egy csendes, nyugodt éjszakán lakóterületük fölött csillaghajók jelennek meg, óriási, több kilométer átmérőjű anyaűrhajók különböző csillagrendszerekből. Hogy ki melyik csillagrendszer melyik csillaghajójába fog beszállni, azt a felemelkedő egyén BELSŐ természete dönti el.

A csillaghajóba emelkedő egyént ( és természetesen vele szeretetkapcsolatban lévő családtagjait is ) kozmikus testvérek RÉGÓTA VÁRT SZERETŐ ROKONKÉNT fogadják. Itt a régi Földet elhagyó embert egy hihetetlen valóság fogadja. Nem a sci-fi filmekben szokásos gépagyú szörnyetegek túltechnicizált világát látja, hanem épp ellenkezőleg: egy paradicsomi környezetet, egzotikus fákkal és madarakkal, vízesésekkel, szökőkutakkal stb. A csillagtestvérek megmutatják neki és családtagjainak az anyahajó különböző szintjeit: 7-12 emeletes, 50-60 méter belmagasságú lakó-, dolgozó-, relaxációs-pihenő-szinteket. És eközben a Földet elhagyó ember egyre inkább szembesül belsőleg azzal a felismeréssel, HOGY MINDIG IS ITT VOLT, MINDIG IS EHHEZ VÉGTELEN SZERETŐ ÉS VÉGTELEN TUDÁSÚ TESTVÉRI KÖZÖSSÉGHEZ TARTOZOTT, AHHOZ A CSILLAGRENDSZERHEZ, AHONNAN A TESTVÉREI JÖTTEK! ( Folytatom )

1 megjegyzés: