2009. február 11., szerda

A világkorszakok ismerete alapvető fontosságú mindazoknak kereső-kutató embereknek, akik már túlléptek a HAGYOMÁNYOS VALLÁSOSSÁG fázisán!

Jóllehet a hagyományos vallásosság még bizonyos alacsonyabb szellemi szinten lévő embereknek fontos, mert még CSAK ez tartja őket valamilyen erkölcsi színvonalon, mégis meg kell állapítani, hogy a tömegnek és tudatlan vezetőinek vallási gyakorlata valójában több kárt okoz, mint hasznot.

Miért? Mert az egyszerűen RÉGI, mert nem aktuális!

Az utóbbi 1800 évben, tehát a Halak-korszakban kialakult a katolikus és ortodox egyház szertartása például közvetlenül a BRAHMANIZMUSBÓL származik, vagyis a Bika-korszakból! A brahmanizmus meg követlenül az atlantiszi fehér- és feketemágia templomi szertartásainak a keveréke, mely az Oroszlán- és a Szűz-korszak jellemzője volt!

A problémát viszont épp az okozza, hogy a tömeg, tudatlan vezetői miatt, sóbálványként áll a mindenségi megnyilvánulás aktuális lépcsőfoka, vagyis a Vízöntő-korszak előtt! Mert aki VISSZAFORDUL, aki állandóan a múltat bámulja, a múlthoz ragaszkodik, a múlt isteneiben hisz, az testileg-lelkileg MEGKÖVESEDIK, vagyis sóbálvánnyá válik.

A modern emberiségünk tragédiája éppen ez: értelmileg hiába nőtt fel a Vízöntő-korszak követelményeinek megértésére, ÉRZELMILEG mégis rendkívüli módon a múlthoz kötött, "hála" a kelet-nyugat minden templomában napi rendszerességgel végrehajtott atlantiszi feketemágus szertartásoknak, melyeknek éppen a tömeg ÉRZELMI FOGLYUL EJTÉSE a célja!

Ezért alakulhatott ki pl. egy tudathasadásos "vallásos" értelmiségi réteg is, amelynek nagyon jó felfogó képessége van, tájékozott a társadalom- és természettudományokban, de ÉRZELMI ÉLETE még mindig a középkori vallásosság szintjén van!

Közben persze a Vízöntő aktuális sugárzásai napról-napra erősödnek! Ez a sugárzás aztán minden Halak és korábbi korszakra jellemző életformát felbomlaszt, még akkor is, ha ezt életmódunkkal és gondolkodásunkkal naponta próbáljuk letagadni!

A VÍZÖNTŐ UGYANIS A TELJES ELANYAGTALANODÁS KORSZAKA LESZ, kedves Barátaim! Ha tetszik, ha nem, az emberiségnek egy magasabb dimenzióba kell lépnie, MERT A FÖLDÜNK 2012 DECEMBER 21-ÉN BEFEJEZI A HÁROMDIMENZIÓS MEGNYILVÁNULÁSÁT!(Folytatom)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése