2009. február 11., szerda

Tehát az emberiség érett részének felemelkedése és átdimenzionálása nagyrészt a csillaganyahajókon fog megtörténni. Ezek több tíz, több száz négyzetkilométernyi űrállomások, űrszigetek, melyek a Földünk körül és a Naprendszerünkben MINDIG jelen vannak az ötödik vagy magasabb dimenziókban.

Ha ritkán a harmadik dimenzióban is megjelennek, akkor rendszerint a legsűrűbb éter-halmazállapot, a kémiai éter szintjére kapcsolnak át ( ez a halmazállapot egy fokkal finomabb, mint a légnemű ), ami miatt a gyors felhőképződés keretében óriási kerek vagy ellipszis alakú felhőket láthatunk.

A Naprendszerünkben jelenleg kb. 10.000.000 ! anyaűrhajó áll készültségben a földi emberiség különböző hullámokban való EVAKUÁLÁSÁRA. Ezek az anyahajók nemcsak a közeli naprendszerekből jönnek, hanem galaxisunk távoli vidékeiről is, sőt más galaxisokból is, melyek közül ki kell emelni a mi galaxisunk duálpárjának az Androméda-galaxisnak (M31) a csillaghajóit.

Tudni kell azonban, hogy ezeknek a űrhajóknak nemcsak mentő feladatuk van, hanem ők immár több ezer éve a földi élet egyensúlyba hozása érdekében is óriási munkát végeznek! Ugyanis a földi emberiség, mivel 13.000 éve elvesztette a lelki emlékezetét, TELJESEN ALKALMATLAN nemcsak a saját bolygója, de saját társadalma felelősségteljes irányítására is.

Ezért a kozmikus testvéreink sok ezer éve beindítottak egy mentő tervet, amely a Bika-korszak alatt ( Kr.e. 4518-2358 ) olyan ókori látszat-kultúrák felépítéséhez vezetett, amelyek ŐKET, kozmikus űrhajósokat ISTENSÉGKÉNT tisztelték!

Természetesen egy magasan fejlett lénynek semmi szüksége sincs, sőt kárt okozna neki, hogy egy alacsonyabb fejlettségű lény őt istenségként tisztelje. A földi emberiség súlyosan lélek-károsodott helyzete és a gondolati-érzelmi életének infernális volta miatt azonban a kozmikus testvérink megtalálták azt a módon, hogy az emberek egyáltalán ODAFIGYELJENEK A MAGASABB BÖLCSESSÉGRE, hogy az átadott magasabb rendű tanítást jól-rosszul beépítsék a mindennapi életükbe.

A Bika-korszakban ez a módszer többé-kevésbé még simán működött. A Kos-korszakban ( Kr.e. 2358-198 ) azonban a tömeg földi vezetői egy nagyobb ÖNTUDATRA ébredtek ( a késő-atlantiszi korszak tragédiája kezdett megismétlődni ), akik éppen ezért megirigyelték az eddigi kozmikus istenségek szerepkörét és ŐK MAGUK akartak a tömeg előtt istenségként feltűnni.

Ez azonban nem ment olyan könnyen! A tömeg érezte, hogy egy földi vezetőnek nincs annyi hatalma és tudása, mint egy "égi istenségnek". Ahhoz tehát, hogy a tömeg elfogadja az új "ember-isten" vezetőket, a hatalom után áhítozó vezetőknek szükségszerűen fel kellett vennie a kapcsolatot a NEGATÍV FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL. ( Hasonló hasonlót vonz. )

Az új elit természetesen azonnal megkapta ezektől a negatív entitásoktól A TÖMEG MANIPULÁLÁSÁRA SZOLGÁLÓ TUDATI-LELKI TECHNIKÁKAT, amelyekkel átvehette, fenntarthatta és bebiztosíthatta a hatalmát!

Ez pedig odáig fajult, hogy a Kos-korszak vége felé gyakorlatilag MINDEN ókori kultúrcentrum romokban hevert, melyeknek HELYÉN - persze a korábbi kultúrák történelmét ellopva és meghamisítva - zsarnokok trónoltak.

Ekkor a kozmikus testvéreink módszert változtattak: SZEMÉLYESEN INKARNÁLTAK LE KÜLDÖTTKÉNT, PRÓFÉTAKÉNT AZ EMBERISÉG KÖZÉ, HOGY A HALAK-KORSZAK ALAPESZMÉJÉT, AZ ÖNFELÁLDOZÁS MISZTÉRIUMAIT MEGISMERTESSÉK AZ ARRA ÉRETT EMBEREK ELŐTT! Mert ha legalább néhány ezer megérti ezt a misztériumot ( ez volt a terv ), akkor alapjaiban lehet megtámadni azt a sátáni világrendet, amely a Kos-korszakkal kezdődően kialakult és amelynek a legfőbb oka éppen A LÉLEKTŐL FÜGGETLENNÉ VÁLT ERŐS ÖNTUDAT.

Minden Földre inkarnáló tanító valamelyik csillagvilág küldötte volt. Gondoljunk csak Buddha anyjára, Majadévire, aki nevében is hordozta, hogy melyik csillagrendszerből hozta szent fiát: a Pleiádok-csillaghalmaz Maya- csillagrendszerének a naprendszeréből!

Buddha születésének a mítoszát aztán több-kevesebb torzításokkal átvették a korai keresztények ( ahogy Zarathusztra születésének a mítoszát is )és Maja nevét Mirijámmá héberesítették. ( A héber nyelv nagyon sok mindent lopott a szanszkritből, pl: Abraham = A-Brahman - ébresztő, kedves Barátaim! )

A korai keresztényeknek azonban elég nehéz dolguk volt, mert JÉZUS UTÁN NEM MARADT FENN KÖZVETLEN TANÍTVÁNYI LÁNCOLAT, mint pl. Buddha után. Az akkori HÁTTÉRHATALOMNAK ezért óriási munkát kellett végeznie, hogy a kozmikus testvérek emberiségmegszabadító művét újra az emberiség ELLENÉBEN használja fel!

Az egyiptomi gnosztikus és sumér gnosztikus ( manicheus )iratokat persze rögtön indexre tették, hiszen minden olyan tan halálos csapást jelenthetett az ő világrendjükre, amely Jézus és más próféta történetét EGY BELSŐ LELKI FOLYAMATKÉNT, AZ ÖNFELÁLDOZÁS MISZTÉRIUMAKÉNT ÍRJA LE!

A háttérhatalomnak azonban mindenáron egy KÜLSŐ történelmi esemény, egy "story" kellett, amellyel tömeg érzelmi életét, állandó zsarolással a kívánt irányba befolyásolni tudja.

Ez a "story" azonban sehogy sem jött össze. Ezért a niceai zsinaton úgy határoztak, hogy elégedjen meg mindenki négyfajta variációval. A többi 30-40-et meg rögtön az ördögtől valónak nyilvánítottak. ( Ugye milyen ismerős ez? )

Ugyanakkor az ultracionista Sault, akinek az volt a megbízása, hogy Jézus csodatételeit TEGYE SEMMISSÉ, vagyis LEFIZETÉSSEL VAGY FENYEGETÉSSEL A CSODATÉTEL TANÚIT HALLGATTASSA EL ( Lázárt személyesen szúrta le feltámadása után nem sokkal ), megtették Jézus Krisztus legfőbb apostolának és a niceai zsinat által jóváhagyott "egyetlen" és "szent" Újszövetségnek egymaga a 80%-t foglalja le.

De, kedves Barátaim, tudjátok, hogy hol követte el a legnagyobb hibát ez a niceai "bibliatudós" társulat: MEGHAGYTA JÁNOS ELSŐ LEVELÉT!

JÁNOS ELSŐ LEVELE UGYANIS A MANICHEUS BIBLIA RÉSZE VOLT! Van benne egy olyan mantram, amelyet ha valaki őszintén kimond, az A VILÁGMINDENSÉGÜNK ALAPÁLLANDÓJÁNAK REZGÉSÉT KELTI:

"ISTEN SZERETET"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése