2009. február 11., szerda

Tehát: a mi európai kultúránk a görög-római materializmus + a héber materializmus + a keresztény materializmus óta folyamatos válságban van! Ez a három riherongy, lélekgyilkos álkultúrkör ugyanis MINDIG CSALÁSSAL, HAZUGSÁGGAL, GYILKOSSÁGOKKAL KERÜLT HATALOMRA! Mindig a különböző hun-magyari népek kiirtásával, kultúrkincsük ellopásával és történelemhamisítással igazolták a saját nem létező "kultúrfölényüket"!

Gondoljunk csak az etruszk-magyarok kiirtására Kr.e 500-200 között az itáliai félszigeten, miután a latin-latrina sátánfajzatok mindent elloptak tőlük, a császári bíborpalásttól egészen a betűírásig, el kezdték a latinok meghamisítani a történelmüket, amelyet Titus Liviusra bíztak. De ő se tudta ezt tökéletesen megoldani, ezért az ő könyvei is nagyrészt "elvesztek" - nehogy má' kiderüljön pl., hogy Róma alapításához semmi közük sincs a latinoknak.

Vagy beszéljünk a FILISZTEUS-PALESZTIN MAGYAROKRÓL? Beszéljünk, hogy KIKNEK AZ ISTENE IRTOTTA-IRTJA KI MIND A MAI NAPIG A TESTVÉREINKET AZ EGYKORI KÁNAÁNBAN? - Mert kánaán volt egykor, amíg a héberek be nem tették a lábukat oda!

- Figyeltek, "keresztény" testvéreim? A TI ISTENEK TETTE ÉS TESZI EZT! A TI ISTENETEK ÁLT ÉS ÁLL MINDIG A HAZUGAK, A CSALÓK, A TÖRTÉNELEMHAMISÍTOK ÉS A GYILKOSOK OLDALÁN! A TI ISTENETEK GYŰLÖLTE ÉS GYŰLÖLI A SZABAD ÉLET MINDEN MEGNYILVÁNULÁSÁT! A TI ISTENETEK MIATT NINCS MÁR EGY POHÁR TISZTA VÍZ ÉS EGY SZIPPANTÁSNYI TISZTA LEVEGŐ SEM A FÖLDÖN! A TI ISTENETEK MIATT KELL AZ EMBERISÉGNEK SZÓ NÉLKÜL ELTŰRNIE A TUDOMÁNYOSAN MEGSZERVEZETT EMBERNYÚZÁST ÉS KIZSÁKMÁNYOLÁST! MERT A TI ISTENEK MINDIG JÁMBOR ÉS ELNÉZŐ VOLT A PUSZTÍTÁS ÖRDÖGFATTYAIVAL SZEMBEN, ELLENBEN MINDENT MINDENKINÉL HETEDÍZIGLENIG MEGTOROLT, HA VALAKI MEGKÉRDŐJELEZTE, HOGY... Ő JÓ!

Igen, Ő a jó, és ezért a "keresztények" is különösen kitűnnek a jóságukkal. Mert mindig amikor ERŐTLEN humanizmust kell mutatniuk, ők mindig élen járnak! És ezért az aktuális hatalom mindig is megsimogatja a buksijukat.

És megkapják érte a piros pontokat is: "Csak szövegeljetek tovább, ti NEM VAGYTOK VESZÉLYESEK, csak levezetitek a gőzt! Csak végezzétek el a teológiát summa cum laude, héber nyelvből és történelemből. Csak nézzetek mindent a szeretett cionista istenetek szemüvegén át, aki egyetlen zsidó fiát küldte megváltóul, hogy AKI MÉG EDDIG NEM VOLT ZSIDÓ, AZ ZSIDÓ LEGYEN! Hogy akinek eddig még normális érzelemvilága volt, most az egyetlen szerelmetes Jézusunkkal zsarolható legyen!

Evvel a zsidó isten által kreált, zsidó Jézussal - AKI SOHASEM LÉTEZETT ! - ejtették fogságba, degenerálták el kétezer év óta AZ EGÉSZ EURÓPAI KULTÚRÁT ! Ezért menetel feltartott kézzel AZ EGÉSZ FEHÉR FAJ a biztos pusztulásba! Ezért olyan erőtlen riherongy buzi, kappanhangú, papgáboros, szófosó,impotens cselekvőképtelen minden fehér férfi!

Mert a zsidó isten vezeti! Mert a zsidó istennek áltudománya, álművészete, álvallása az európai ember kultúrájának minden elemét áthatja, egészen a véréig! Már el sem tudja képzelni, hogy mi a szabadság, mert már ezt is csak a zsidó istenséghez imádkozva reméli elnyerni.

A szabadság azonban ott kezdődik, kedves Barátaim,hogy ITT ÉS MOST ( nem holnap vagy holnapután )KI MEREM MONDANI A BELSŐ TÖRVÉNYSZÉKEM ELŐTT, HOGY SEM MUNKÁVAL, SEM TANULÁSSAL SOHA TÖBBÉ NEM TÁMOGATOM EZT A SÁTÁNI VILÁGRENDET, MERT CSAKIS A TELJES SZABADSÁG ÁLLAPOTÁBAN VAGYOK HAJLANDÓ ÉLNI!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése