2009. február 11., szerda

A Pap Gábor-téma elkerülhetetlenül előjön, amikor a hun-magyar őstörténet "kényes" kérdései kezdjük feszegetni! Már csak azért is, mert Pap Gábor ugyanolyan védett személy - 25 éve ez még nem tűnt fel senkinek ? -, mint a politikában Csurka vagy Orbán.

Jó, mondhatnák sokan, lehet, hogy volt egy kis titkosszolgálati "hátszele", de nem ez a fontos, hanem az, hogy mit mond! Mert hát amit mond, az annyira lenyűgöző, hogy mindenki el kezdi verni a mellét a nagy magyarságától!

Igen, Barátaim, ez mind nagyon szép, ha közben P.G. állandóan, jó ügynökként, nem ügyelne, hogy a politikai-vallási-tudományos "korrektség" határait SOHA ne lépje át! Ezáltal azonban KILÚGOZZA a magyar őstörténetet és a leglényegesebb kérdésekről ugyanúgy kussol, mint a hivatalos kakadémikus történettudomány!

Vajon mikor hallottunk P.G-től akárcsak egyetlen egy komoly szót is a sumér kérdésről, amely mai napig KULCS a magyar őstörténet megértésében ? - semmit, kussol tovább!
Vajon mikor hallottunk P.G-től akárcsak egyetlen egy elemző mondatot is a hun-magyar sámán-beavatottak írásairól? - semmit, kussol tovább!
Vajon mikor említette P.G. akárcsak egyetlen egyszer is szóban vagy írásban azt a TÖBB SZÁZ KORTÁRS őstörténeti kutató eredményeit, akik NEM a saját sleppjéhez tartoznak? - soha! - kussol tovább!

És ami a legundorítóbb: mivel a papgábor-slepp az ország minden kulturális centrumából kiszorította azokat a nem-hivatalos őstörténeti kutatókat, akik MEG MERTÉK KÉRDŐJELEZNI I. Pap Gábor ( Baktay Ervin Csillagfejtés utolsó fejezetéből lopott ) asztrológiaalapú fiktív agyalmányait, azok EGZISZTENCIÁLISAN TELJESEN TÖNKREMENTEK VAGY ÖNGYILKOSOK LETTEK!

Csak olyanokat futtatnak, mint pl. Szántai Lajos, aki a papgábor-hasonmásverseny egyik győztese lehetne, meg a többiek, akik mind judeokereszténység politikailag korrekt kereszteslovagjai a papgábori fenéknyalásban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése