2009. február 11., szerda

Üdvözlet Mindenkinek!

Tehát: MINDEN GYERMEK SZÜLETÉSE A LEGMAGASABB RENDŰ FÉNYPARADICSOM ( A FÖLDI MENTÁLIS TERÜLETEK ) ENTITÁSAINAK ÉLŐ MEGNYILVÁNULÁSA, MELYET JÉZUS KRISZTUS KERESZTÁLDOZATÁNAK NEVEZZÜK.

Ez azt jelenti, hogy MINDEN inkarnáló lénynek ÖNKÉNT ÉS SZABAD AKARATBÓL kell lemondani ideiglenesen az örök és hallhatatlan mennyei létállapotáról, hogy a sötétség és a tudatlanság durvaanyagi világában a FÉNYT ( A SZERETETET, BÖLCSESSÉGET, IGAZ ISMERETET ) TERJESSZE!

Értik, kedves Barátaim, MINDENKI, MINDENKI ISTEN EGYSZÜLÖTT FIA, nemcsak néhány kiválasztott! Csak a földi emberi tudat sötétsége és az ebből következő szeretetlensége és bálványimádó ösztöne miatt akar a személyes ego állandóan ELKÜLÖNÜLNI AZ EGÉSZTŐL és valami történelmi személyt vagy tárgyat isteníteni, hogy a saját VÉLT hiányosságait ezekkel elfedje.

Más kérdés azonban, hogy a fényparadicsomból alászálló lelkeknek 99%-a TELJESEN ELVESZÍTI AZ EREDETI HAZÁJÁNAK MÉG A TUDATALATTI EMLÉKÉT IS! A mai emberiségnek a legnagyobb része ugyanis még egy lelki ( nem testi, földi ) tapasztalati út elején jár, ahol sok embernek MÉG NEGATÍV SZEREPET KELL ELJÁTSZANIA. De ezt a negatív szerepet ( de a pozitívat is ) csak akkor tudja a lélek valóságosként érzékelni, HA IDEIGLENESEN ELVESZÍTI AZ EMLÉKEZETÉT!!!

Érthető már, kedves Barátaim, hogy olyanok, mint gonosz, sátán, pokol, kárhozat, bűn, szenvedés, halál és pusztulás NEM LÉTEZIK!

Érthető már, hogy ezek a negatívumok csak egy korlátozott tudatállapot ÉRZÉKSZERVI ILLÚZIÓI! Mert ha ezek a negatívumok VALÓBAN léteznének, akkor éppen a mindenütt jelenlévő és mindent átható EGYET tagadnánk meg, vagyis ÖNMAGUNKAT!

2.a névadás

Egy újszülött névadása olyan, mint amikor egy hangszert egy alaphanghoz hangolnak: vagyis a választott rezgési képlet határozza meg az egész eljövendő megnyilvánulást.

A lelki kultúrákban ezzel az elemi ténnyel mindig is tisztában voltak, ezért az újszülött határozottan NEM A SZÜLŐK AGYÁBÓL KIPATTANT NEVET VETTE FÖL! Hanem a neve azt a rezgési képletet tükrözte, ahol az asztrális kozmosz születése pillanatában állt!

Így hajdanában már egy bemutatkozás is elég volt, hogy megtudják, ki áll velük szemben.

( Folytatása következik )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése