2009. február 11., szerda

Tehát: Az eredeti kereszténységet, vagyis Jézus Krisztus AKTUÁLIS megnyilvánulását, ahol tudták, tűzzel-vassal irtották. A Kárpát-medencében ez a fényvallás nagyjából Géza-Isvánig maradt fenn HIVATALOSAN, míg REJTVE ( ahogy a hun-magyar rovásírás is ) a 17. századig.

Európa többi részein a tiszta krisztusi tan, a gnózis az úgynevezett "eretnek mozgalmak" keretében jelentkezett. Először a bogumilok alakítottak egy nagy gnosztikus közösséget a Balkánon kb. 900-1400 között, melyeknek szellemi vezetői segítették a 12. században a másik nagy gnosztikus birodalom, a katharok mozgalmának kialakulását Aquitániában, a mai Dél-Franciaország területén.

A kathar gnózis röpke fél évszázad alatt, kb. 1150-1200 között meghódította egész Dél-Franciaországot, sőt Észak-Spanyolországot is. A toulouse-i őrgróftól ( Aquitánia legnagyobb ura ) a navarrai őrgrófig MINDENKI áttért a kathar hitre! ( Miért hallgatják el ezt a történelemkönyvek? )

A 13. század elejére pedig - sajnos csak rövid ideig - kialakult itt egy hihetetlenül csodás birodalom: Jézus Krisztus országa a Földön! Nem szavakkal, kedves Barátaim, nem teológiai fecsegéssel, hanem TETTEKKEL, a Fény-Krisztus aktuális megnyilvánulásával!

Ha bármilyen részletet is bemutatnánk ennek a kathar szeretet-birodalomnak azt életéből, a mai, intellektuálisan nyitott ember is valószínűleg kétkedve fogadná. Miért? Azért, mert még modern vallásos ember számára is teljesen ismeretlen és idegen a MÁGIKUSAN ALKALMAZOTT KERESZTÉNYSÉG, VAGYIS A HOLT BETŰ ÉLŐVÉ TÉTELE AZ ÉLŐ JELENBEN!

Igen, kedves Barátaim, mit szólnátok ahhoz, ha a szent bibliátok egyszer nem fegyver lenne a kezetekben, amivel másokat testileg-lelkileg zsarolni tudtok, hanem mondjuk abban a pillanatban, amikor kimondjátok Jézus Kriszus nevét, az megjelenne előttetek teljes életnagyságban? ( Tehát nem egy jehovista "bűnbánati" szeánsz keretében szállna meg a "szent lélek", vagyis egy alacsony asztrális lény. )

Megmondom, mit csinálnátok: elfutnátok! Mint ahogy minden másodpercben elfuttok most is, amikor ezt a számítógépet nézitek Jézus Krisztus elől! Azért, mert a Ti Jézus Kriszus képetek, amit a hivatalos egyház alakított ki, SOHASEM FOG EGYEZNI JÉZUS KRISZTUS AKTUÁLIS MEGNYILVÁNULÁSÁVAL! És megijedtek. - Tisztelet a kivételnek.

Ugye, milyen nevetségesen hangzik, hogy Jézus Krisztus most leginkább űrhajósként van jelen köztünk? Hogy éjszaka számtalan ember emelkedik fel asztráltestben Hozzá a csillaganyahajójára, hogy tanítsa őket a magasabb bölcsességre? És hogy nappal itt járőrözik felettünk, és azért nem tud legtöbbször háromdimenziósan megjelenni, mert az emberek 99%-a, a negatív erők uralta média hatására, fél az UFO-któl?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése