2009. február 11., szerda

Fontos, hogy megismerjük az emberiség fejlődésének nagyobb léptékeit, és remélem, hamarosan szóba is kerülhet, ha néhányan már lelkileg felkészültek rá.

De vegyétek figyelembe, hogy sokan még érzelmileg a középkori vallásosság szintjén mozognak. Számukra minden ördögtől való, ami nem egyeztethető össze a későókor-koraközépkor uralkodó vallásos gondolatképeivel.

Bár meg kell azt is jegyezni, hogy ezeket a "bibliás" embereket egyáltalán nem zavarja akkor a modernitás és a "hithű vallásosság" közötti ellentmondás, HA SAJÁT KARRIERJÜK ÉPÍTÉSÉRŐL VAN SZÓ. A diplomaosztón, látjuk, fülig ér a szájuk. Akkor, hogy-hogy nem, fel sem merül bennük, hogy az ördög tudományával, vagyis a legdurvább materializmus hazugságaival tömték a fejüket 4-5 évig.

Nos, ebből is láthatod, hogy a helytelen elképzelésekhez való ragaszkodás valójában az önfenntartási ösztönből magyarázható, azaz a félelemből! A félelemet pedig mindig a TEST elvesztésének gondolatképei gerjesztik a személyiség aurikus terében.

A földi ember fél, mindig és nagyon: ez az alapállapota. Ezt nem lehet letagadni. Már 13.000 éve csak a testével tudja azonosítani magát. Lelki emlékezetét teljesen elvesztette.
- Test nélküli tudatos létezés? Ugyan már, csak egy mese! - mondja.

De: " Édes gazdám, szólt a táltoscsikó, úgy repüljünk mint a szélvész ( asztráltestben ) vagy mint a gondolat ( mentális szinten, teleportálva ) vagy még annál is sebesebben ( A SZERETET SZÁRNYÁN, kedves Barátaim, A SZERETET SZÁRNYÁN ! )

A mi világegyetemünkben ugyanis EZ a leggyorsabb közlekedési mód : a szeretet! Aminek persze semmi köze sincs ahhoz a szeretethez, amit a földi ember a saját félelemrögeszméje elleplezésére használ fel.

Az elleplezés miatt a földi ember MINDIG SZEREPET játszik, amely mindig a legnagyobb tragédiák forrása. Különösen akkor a legveszélyesebb, amikor művészetet, tudományt és vallást kezd játszani. Amikor nagy alkotót, gondolkodót és hívőt kell mutatni KIFELÉ. BEFELÉ viszont, amikor NEM ÉRZI MAGÁT MEGFIGYELÉS ALATT, egy ragadozó ősállat - mert nem tehet mást, mivel a testét MINDEN ÁRON fenn kell tartania!

Tehát, visszatérve az eredeti kérdéshez, kőkemény testtudatú emberek között, akik puszta létállapotukkal tagadják a magasabb igazságokat, csak módjával lehet az emberiség komplex fejlődési útjáról beszélni, mely számtalan nap- és bolygórendszeren át halad.

Ahhoz, hogy valódi megértés alakuljon ki, a Léleknek magának kell vágyakoznia a magasabb igazságok után! Ez mindig alapfeltétel volt. Ezért a Vízöntő-korszak kezdetéig nyilvánosan sohasem lehetett beszélni az emberiség VALÓDI múltjáról, jelenéről és jövőjéről. A valódi tájékoztatás korábban mindig titokban történt egy névtelen mester révén, aki transzcendentális érzékszerveivel felfogta az igaz tudás után epekedő Lélek világéterbe küldött gondolatképeit. A mester ezután felkereste őt és titokban tanítvánnyá fogadta.

Erre ma már természetesen nincs szükség, éppen az egyre erősödő Vízöntő-sugárzások miatt. Ugyanakkor a modern embert az 1945-től megszaporodó UFO-jelenségek is a régi természettudományos és teológiai világképének a tarthatatlanságára hívják fel. Szinte a szájába rágják! Az utóbbi hat évtizedben ugyanis legalább 100 millió ! ember észlelt közvetlen közelről földönkívüli járművet és ezek közül kb. egy millió az űrhajó belsejében is volt. Mintegy 100.000 főt vittek el a földönkívüliek A SAJÁT BOLYGÓJUKRA, mutatták meg nekik saját kultúrájukat, civilizációjukat, művészetüket, tudományukat, vallásukat stb.

Hatvan év alatt tehát ÓRIÁSI TAPASZTALAT GYŰLT ÖSSZE egyes embereknél, amely kozmikus civilizációk KÖZVETLEN TESTI tapasztalata okozott.

Sok ezer ember van most is bolygónkon, aki NAPONTA JÁR, mint más a munkahelyre, a közeli naprendszerekbe tapasztalatot szerezni, tanulni, szórakozni, hogy a lelki örömök egy magasabb szintjére jusson.

Látható tehát, hogy az egész emberiség egy óriási tudati váltás előtt áll, amely révén a földi ember is végre a galaktikus fényközösség egyenrangú polgára lehet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése