2009. február 11., szerda

Először is: csak a hagyományos vallásosság szektás szárnya várja mindig Jézus Krisztus második eljövetelét ITT A HÁROMDIMENZIÓS DURVAANYAGBAN! De, gondoldom, Tik is érzitek, hogy ez mennyire gyerekes, mennyire belátás nélküli felfogás!

Primitív, háromdimenziós világunk ugyanis minden, csak nem a szép, a jó és más pozitívumok hordozója. Itt természettudományosan teljesen LEHETETLEN valami földi mennyországot felépíteni! Mennyi történelmi tapasztalat kell még ennek az egyszerű ténynek az elfogadására? Még ezer, tízezer, százezer év?

Hát ennyire értelmi fogyatékosok vagyunk még? Hát még mindig csak a létfenntartás ösztöne hajt minket? Mert ez a solar plexusból feltörő elemi ösztön, amely csak durvaanyagot akar, amely csak durvaanyagot ismer el, akadályozza meg mind a világtalan tömeget, mind a vak vezetőit abban, hogy magasabb szintű belátáshoz jusson!

Értsétek meg, kedves Barátaim, a Vízöntő-korszakkal ( amely 1962 február 4-én kezdődött ) egyszer s mindenkorra VÉGET ÉRT A KÜLSŐ ISTENEK KORA ! Teljesen lehetetlen ettől kezdve valami külső istenbe kapaszkodni, hogy VÉLT hiányosságainkat ezzel kompenzáljuk! ÉS ÉPPEN EZÉRT teljesen lehetetlen most már EGYMÁSBA KAPASZKODNI is úgy, hogy VÉLT háromdimenziós magányunkat a család és a közösségek RÉGI formái szerint feledtessük el!

Nos itt egy óriási titokhoz jutottunk ( persze titkok nincsenek, csak a materialista és a vallásos tudat sötétsége ), mert A RÉGI, MEGKÖVESEDET TÁRSADALOM FELTÖRÉSÉT, FELBOMLASZTÁSÁT (vagyis a Vízöntő-korszak előkészítését) a 16-tól a 20-ig századig VALAKI(K)NEK MINDENKÉPPEN EL KELLETT VÉGEZNIE ! Csak az volt a kérdés, hogy KINEK és HOGYAN !

Hogy ezt végül a zsidók végezték el, oly fájdalmasan és tengernyi szenvedés árán, annak megvan a maga oka; és ez az ok a 4.-től a 16-18. századig regnáló judeokereszténység ember- és világfelfogásában és vallásos gyakorlatában keresendő!

Tehát foglaljuk még egyszer össze, hogy miről is van itt szó: a Kr. e. 198-tól Kr. u. 1962-ig terjedő Halak-korszakban az emberiségnek AZ ÖNFELÁLDOZÁS képességét kellett volna kifejlesztenie, vagyis az EGORÓL, A MATERIALISTA-VALLÁSOS AGYTUDAT SÖTÉTSÉGÉRŐL ÖNKÉNT LE KELLETT VOLNA MONDANIA, HOGY A SZÍVTUDAT VAGY LÉLEKTUDAT ( JÉZUS KRISZTUS )ÁTVEGYE A SZEMÉLYISÉG VEZETÉSÉT ! - Kedves Barátaim, ennyi a gnózis, ennyi az eredeti kereszténység!

Ugye érthető ezek után, hogy az eredeti kereszténységnek sohasem lehet KÜLSŐ templomot emelni? hogy sohasem lehet rá egyházi-papi testületet kialakítani, államilag garantált fix fizetéssel és nyugdíjjal? hogy soha nem lehet ledoktorálni belőle summa cum laude? és hogy sohasem lehet ezt a Belső Istent a szektáknál szokásos érzelmi zsarolás tárgyává tenni? ( Folytatom )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése